Ufak Tefek Cinayetler 41.Bölüm Fragmanı İzle ( Önizleme)

Ufak Tefek Cinayetler 41.Bölüm Önizleme yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 13 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor!

Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm Fragmanı izle Gaddar 17. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 63. Bölüm Fragmanı izle Yabani 34. Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 111. Bölüm Fragmanı izle