Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm geniş özeti izle

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiden geçer not almayı başaran Ufak Tefek Cinayetler 19. yeni bölümü ile Star TV ekranlarında.. İşte nefes kesen bölümleriyle Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm özeti.. Bu arada Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölümde neler oldu diye merak edenler için de ayrıntılar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm geniş özeti 

"Pelin ver onu bana"

“Evin düzeni söz konusu olduğunda o karardan cayabilirsin.”

“Anladın mı başkasına ait olanı sevmek ne demekmiş?”

"Beni mi umursamıyor yani"

"Bana da sürpriz oldu"

"Sana anlatacağım acayip eğlenceli şeylerim var!"

Sırlar ve Yalanlar 

“Bazen istediğini elde etmek için çok karanlık yollara girmen gerekebilir.”

Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor.5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor.Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.

“O avantajı akıllıca kullanmak gerekir tatlım.”

Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor. 

Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm özeti

Burcu, hamileymiş haberi siteye bomba gibi düşüyor! Hemen saflar tutulur. Kim eski eşin yanında duracak, kim metresin tarafına geçecek! Savaş ışık hızıyla Oya - Merve kapışmasına dönüşüyor. Oya bir yandan bastırırken, Merve bütün kudretini kullanıyor. Filler tepişirken çimenler eziliyor.

Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu ise artık canavarlaşıyor.

Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakalayacak. Üstelik kanıtıyla birlikte. Merve fırtına gibi eserken, kim çekecek yeri altından? Pelin mi Oya mı Arzu mu? 

Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle