''Türkiye’nin Nabzı Nisan 2021" anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı

METROPOLL Araştırma'nın “Türkiye’nin Nabzı Nisan 2021" anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki makas açılırken, ankete katılan her 4 kişiden biri temel ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyledi. Ekonomiyi muhalefetin düzelteceğine inananlar ise azınlıkta kaldı.

MetroPOLL Araştırma şirketinin “Türkiye’nin Nabzı Nisan 2021" anketinin sonuçları açıklandı. Buna göre AK parti ilk sıradaki yerini korurken, Millet İttifakı partilerinin toplam oy oranı Cumhur İttifakı partilerini geride bırakmış gözüküyor. Ankete göre vatandaşların yüzde 26.6’sı yani her 4 kişiden biri gıda ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamaz duruma geldi. Araştırmada muhalefetin 128 dolar iddiası, pandemi sürecindeki tepki alan AK Parti kongreleri, İYİ Parti ve CHP'nin kadrolarına güven gibi konular da yer aldı. İşte Metropoll anketinden çarpıcı sonuçlar...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!