Türkiye'nin İlk Robot Oyuncusu Aypera'ya yoğun ilgi

Son dönemde özellikle dünyanın farklı ülkelerinde farklı kampanyalarda ve iş birliklerinde daha sık görmeye başladığımız dijital insanların Türkiye’deki örneği Aypera farklı projelerde bizleri selamlayacak. Aypera, müzik ile ilgileniyor ve ilerleyen dönemde sinema filmlerinde ve dizilerde karşımıza çıkacak.

Dünyanın ilk ‘dijital influencer’ı Lil Miquela’yla tanışmamız bundan beş yıl önceydi. O günden bu yana, Hollywood yıldızlarıyla çalıştı. Kast ajansıyla sözleşme imzaladı, önde gelen markalarla çalıştı, dünya çapında bir sosyal medya fenomenine dönüşmeyi başardı.

Ceyda Ulukaya'nın haberinde yer verdiği Aypera, bu hafta düzenlenecek Contemporary Istanbul’un Plugin bölümünde yer alacak. Türkiye’nin ilk dijital insanı Aypera, kısa sürede ilgi çekmeyi başardı. Instagram hesabı üzerinden paylaşımlar yapan Türkiye'nin ilk dijital Influencer'ı Aypera, farklı projelerle karşımıza çıkacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!