Türkiye'den Yunan ve Rumları korkutan eğitim

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekata Hazırlık Eğitimleri 15-17 Nisan tarihleri arasında Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’de icra edildi.

Türkiye bir yandan Doğu Akdeniz'de doğalgaz arama çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da mavi sularda askeri eğitim hazırlıklarına devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekata Hazırlık Eğitimleri’ni 15-17 Nisan tarihleri arasında Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’de gerçekleştirdiğini açıkladı.  

 EGE VE DOĞU AKDENİZ'DE

Milli Savunma Bakanlığı,eğitimlere ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, “Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekata Hazırlık Eğitimleri; 15-17 Nisan tarihleri arasında Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’de icra edildi. 

 33 SAVAŞ GEMİSİ, HELİKOPTERLER, İHA'LAR, SAT'LAR

Eğitimlere; 33 adet savaş gemisi, deniz karakol uçakları, helikopterler, İnsansız Hava Araçları, deniz piyade birlikleri, SAT/SAT timleri katıldı” bilgisine yer verildi. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü?