Türkiye'den WhatsApp'a girenlere kötü haber

WhatsApp'tan kullanıcıları kızdıracak bir açıklama geldi. Facebook ile verileri paylaşmak için kullanıcıları zorunlu tutan WhatsApp, Avrupa Birliği üyesi ülkelerdeki kullanıcılara bu durumu zorunlu yapmayacak. Ancak Türkiye dahil pek çok ülkede kullanıcılar WhatsApp'ı kullanmaya devam etmek için 'Kabul Et'e basmak durumunda.

ABD'li teknoloji devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcılarına güncellenen koşullarını ve gizlilik ilkesini içeren bir bildirim yolladı.

Bildirimde, güncellemelerin "WhatsApp hizmeti ve verilerinizi nasıl işlediğimiz. İşletmelerin, WhatsApp sohbetlerini saklamak ve yönetmek için Facebook tarafından barındırılan hizmetleri nasıl kullandığı. Facebook şirket ürünlerinde entegrasyonlar sunmak için Facebook ile nasıl çalıştığımız." konularında daha fazla bilgi içerdiği belirtildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!