Türkiye'de vakalar arttığı için Irak'tan flaş Türkiye kararı!

Irak Havacılık Kurumu'ndan yapılan açıklamada Türkiye'deki vakaların artması nedeniyle uçuşların askıya alındığı bildirildi.

Komşu Irak’a aylar sonra başlayan uçuşlar yeniden askıya alındı.

Irak Sivil Havacılık İdaresi, ‘Türkiye’deki koronavirüs vakalarında görülen artış’ nedeniyle uçuşların yeniden askıya alındığını duyurdu.

 Irak Hava Yolları'ndan yapılan açıklamadaysa, ‘Türkiye'nin Irak'a tüm uçuşları 1 Eylül 2020'ye kadar durdurması' nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi.

Irak'ın başkenti Bağdat ve güney kentlerindeki havalimanları, geçtiğimiz hafta uluslararası uçuşlara yeniden açılmıştı. Türk havayolları da, 1 Ağustos (dün) itibarıyla uçuş listesine Irak'ın da eklendiğini açıklamıştı. Dün, aylar sonra ilk kez Erbil-Ankara ve İstanbul-Erbil uçuşları yapılmıştı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?