Türkiye’de kilometrelerce yol kat eden Kelime-i Tevhid Hat Sergisi yurt dışına hazırlanıyor

Albayrak Grubu'nun dokuz yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen Hat Eserleri Sergisi, 2023 yılının Türkiye rotasını büyük bir başarıyla tamamladı. Bu yılın son durağı olan Konya Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde harikulade bir kapanışa imza atan sergi; İstanbul, Balıkesir, Ankara, Trabzon, Erzurum, Kayseri ve Gaziantep’ten sonra Türkiye sınırlarını aşarak yurt dışına açılmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de kilometrelerce yol kat eden Kelime-i Tevhid Hat Sergisi yurt dışına hazırlanıyor

Albayrak Grubu'nun dokuz yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen Hat Eserleri Sergisi, 2023 yılının Türkiye rotasını büyük bir başarıyla tamamladı. Bu yıl Kelime-i Tevhid temasıyla hazırlanan sergi, Türkiye'nin dört bir yanındaki sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Bu yılın son durağı olan Konya Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde harikulade bir kapanışa imza atan sergi; İstanbul, Balıkesir, Ankara, Trabzon, Erzurum, Kayseri ve Gaziantep’ten sonra Türkiye sınırlarını aşarak yurt dışına açılmaya hazırlanıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! Karanlık Cinayetler Filmin Konusu ve Oyuncuları Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!