Türkiye - Rusya maçında açılan pankart tepki çekti

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi kapsamında Rusya ile karşı karşıya gelirken tribünlerde şok bir pankart dikkat çekti. Açılan pankartta TFF'nin şikeyi desteklediğine dair ifadelerin kullanılması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

A Milli Futbol Takımımızın Rusya ile oynadığı mücadelede Trabzonlu futbolseverlerden ilginç bir tepki geldi. Trabzon Medical Park Stadı’nda TFF'yi protesto eden bir pankart açıldı.

Karşı tribünlerden açılan İngilizce pankartta, "Share Together: Shame Forever, Match Fixing is Supported by Turkish Football Federation" ifadeleri yer aldı. (Türkçesi: Birlikte Paylaşalım: Sonsuza kadar utanç. Türkiye Futbol Federasyonu şikeyi desteklemektedir)

Hatırlanacağı üzere Türkiye Futbol Federasyonu'nun EURO 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığı sloganı "Share Together - Birlikte Paylaşalım" idi.

Açılan bu pankart, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!