Türkiye İtalya maçında koronavirüs şüphesi! İptal edilecek mi?

Çin'de başlayan koronavirüsü salgınında ölü sayısı gün geçtikçe atıyor. Ölümcül virüs şimdi de futbolu etkilemeye başladı..

UEFA İkinci Başkanı Michele Uva'dan flaş bir açıklama geldi.. 12 Haziran'da Türkiye İtalya maçıyla başlayacak EURO 2020 için beklenen açıklamayı yaptı.

ŞEHİR DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR
UEFA İkinci Başkanı Michele Uva, bazı ülkelerde futbolu etkileyen virüsle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Şu anda gözlem aşamasındayız. Ülke ülke bütün durumları gözlemliyoruz. Futbolu durdurmak gibi bir düşüncemiz yok. EURO 2020'yi iptal etmek ya da şehir değiştirmek istemiyoruz. Ancak, ev sahibi ülkelerden biri virüse karşı garanti vermezse, bu durumda şehir değişikliğine gidebiliriz.

DURDURMAK ZORUNDA KALIRIZ
Eğer Corona virüs Avrupa çapında bir tehdit haline gelirse ve istemediğimiz noktaya ulaşırsa UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız."

Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri