Türkiye Başkonsolosluğu'na saldırı düzenlendi

İsviçre'de maskeli protestocular, Türkiye'nin Zürih Başkonsolosluğu'na boya atarak saldırıda bulunurken duvarlara ve bazı yerlere ''Erdoğan'ı öldürün'' şeklinde yazılar yazdılar.

İsviçre'de bir grup maskeli protestocu, Türkiye'nin Zürih Başkonsolosluğu'na boya atarak saldırıda bulundu. Saldırganlar başkonsolosluğun çevresinde 'Erdoğan'ı öldürün' yazdı.

Bilindiği gibi referandum öncesinde de İsviçre'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik benzer nefret eylemleri gerçekleştirilmişti

Saldırganlar, binanın cam ve duvarlarına renkli boyalar attı.

 ​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan atan grubun saldırısı sırasında binanın boş olduğu öğrenildi. İsviçre basını, saldırganların PKK ve YPG'nin kastedildiği tahmin edilen 'Türkiye ve Suriye'deki silahlı mücadeleyle dayanışma' yazılı pankart taşıdığına dikkat çekti.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!