Türk-İş'ten flaş asgari ücret açıklaması

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: İşveren ve hükümetin, tebessüm ettirecek, Evet diyeceğimiz bir rakam getireceğini umut ediyoruz. Kafamızda bir rakam var. Komisyon üyeleri önümüzdeki günlerde Hak-İş ve DİSK'in kanaatini alıp açıklar.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: İşveren ve hükümetin, tebessüm ettirecek, Evet diyeceğimiz bir rakam getireceğini umut ediyoruz. Kafamızda bir rakam var. Komisyon üyeleri önümüzdeki günlerde Hak-İş ve DİSK'in kanaatini alıp açıklar.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, yarın başlayacak asgari ücretgörüşmeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Atalay, "Kafamızda bir rakam var. Komisyon üyeleri önümüzdeki günlerde Hak-İş ve DİSK'in kanaatini alıp açıklar" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve Estetik Cerrah Mahmut Tuncer’in operasyonu değerlendirdi