Türk askeri S-400 eğitimi için Rusya'ya gidiyor

ABD'nin tepki gösterdiği S-400'ler için Türkiye ile Rusya yeni bir adım daha atıyor. Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin alacağı S-400'lerin eğitimi için Rusya'ya asker gönderecek.

Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan S-400 hava savunma sistemi anlaşması çerçevesinde Türkiye ile Rusya yeni bir adım daha atıyor.

Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan S-400 hava savunma sistemi anlaşması çerçevesinde S-400 bataryalarında görev yapacak Türk askerlerinin eğitim süreci başlıyor. Savunma Sanayii kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yaklaşık 100 Türk askeri Rusya'da askeri bir üste eğitilecek. 

2019 yılı içerisinde teslim edilmesi beklenen S-400 hava savunma sisteminde görev yapacak askerlerin eğitimlerinin 5 ay süreceği belirtiliyor.


Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?