Turgutluspor kaleci Mahmut'u kiraladı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta evinde Bağcılarspor'a yenilmesine rağmen rakiplerinin de puan kaybetmesiyle Play-Off hattındaki yerini koruyan Turgutluspor, 2. Lig takımlarından Eyüpspor'dan kaleci Mahmut Demirgan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.


Mahmut için Irlamaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Başkan Hakan Sezer, stoper ve forvet arkasına takviye için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Kariyerine Merkezefendispor'da başlayan 21 yaşındaki kaleci Mahmut, Beşiktaş'ın altyapısına transfer olduktan sonra Eyüpspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Turgutluspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen genç kaleci takımının başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini dile getirdi.



Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)