Tunceli'den üzücü haber! 1 yeni koronavirüs vakası tespit edildi

Tunceli valiliği ilde toplamda 8 vakanın iyileştiğini ve Koronavirüs kalmadığını açıklamıştı. O haberin ardından yeni bir paylaşım daha yapıldı ve Valilik vatandaşları uyardı.

Tunceli Valiliğinden bugün güzel bir haberi paylaşılmıştı. Tunceli valiliği ilde şu ana kadar toplamda 8 vakanın buluğunu ve hepsinin iyileştiğini ve Koronavirüs kalmadığını açıklamıştı. O haberin ardından yeni bir paylaşım daha yapıldı ve Valilik vatandaşları uyardı.

PİK YAPAN İLLER;

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz gün MYK'da yaptığı sunumda İstanbul ilindeki vaka sayısının pik yaptığını ifade etmiş ve filyasyon sayesinde 1300 araç ile 3 kişilik ekip vakaları tek tek tespit ettiğini bu sayede İstanbul ilinden iyi haberler geldiğini ifade etti. Tunceli ilindeki gelişmede ise Valiliğin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; toplam vaka sayısının 8 olduğunu 8 kişinin daha önce iyileşerek hastaneden taburcu edildiğini, 1 kişinin de bugün taburcu olmasının ardından Tunceli ilinde Koronavirüs hastasının kalmadığını ifade etmişti.

1 YENİ POZİTİF VAKA;

Valilikten yapılan açıklamada "Sevgili Tunceliler dün 8 pozitif vakanın 8'i de taburcu olduğunu yazmıştık. Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı ve tedavisi devam ediyor açıklaması geldi.

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti! Dolar kaç TL oldu? 16 Mayıs güncel döviz fiyatları! Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor!