Tunceli’de köy yolları yapılıyor

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.Tunceli İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, Yamaçoba, Bakırlı, Ardıç...

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Tunceli İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, Yamaçoba, Bakırlı, Ardıç köyleri ile Ulupınar köyüne bağlı Kesmetaş ve Hüseyinbaba mezralarında başlatılan stabilize çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi.

2017 yılı çalışma programına alınan tüm köy ve mezralardaki çalışmaların sezon bitmeden tamamlanması hedeflendiği ifade edilen açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırımı’ın da çalışmaları yerinde inceleyerek tespit edilen diğer eksikliklerin de giderilmesi konusunda talimat verdiği belirtildi.

18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor