Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu

Meteoroloji tarafından yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı, Siirt, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Tunceli, Bingöl, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile bu akşam saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Kastamonu, Samsun, Çorum, Amasya, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale ve Karaman çevrelerinde yer yer kuvvetli kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya'nın doğu kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Batı Akdeniz kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!