Tüm Türkiye'yi üzmüştü! Sevindirici haberi Haluk Levent verdi

Fatma isimli ineği uçurumdan düşerek telef olan Sabiha Özel'e Haluk Levent'ten yardım eli. Levent sosyal medya hesabından Sabiha Özel'e iki tane inek alındığını duyurdu.

Yaptığı yardımlarla sık sık adından söz ettiren Haluk Levent, ineği uçurumdan düşerek telef olan Sabiha Özel için kolları sıvadı.

YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Denizli'de yaşayan Sabiha Özel'in 'Fatma' ismini verdiği ineği, uçurumdan düşerek telef olmuş ve yaşlı kadın gözyaşlarına boğulmuştu. Üzüntüsünden sabaha kadar uyuyamadığını ve gözyaşı döktüğünü belirten Özel, 'Gümüş' ismini verdiği buzağısıyla teselli bulduğunu söyledi.

GÜZEL HABERİ VERDİ

Özel'le ilgili güzel haberi AHBAP Derneği'nin Kurucusu Haluk Levent duyurdu: "Merak etmeyin, Osman B. ve arkadaşları teyzemize bir değil 2 inek aldı. Yarın teslim edilecek.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Bölgesel destek nedir? Emeklilere bölgesel destek! Kimler faydalanacak Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu!