TÜİK açıkladı, memur ve emeklinin yeni zam oranı ortaya çıktı! İşte en düşük maaşlar...

Kasım ayı enflasyon verisine göre; SSK Bağ-Kur emekli maaş zammı 2022'de ne kadar olacak? 6 aylık enflasyon verisine göre belirlenecek maaş zammı, TÜİK verileriyle belirleniyor. TÜİK tarafından açıklanan Kasım ayı enflasyonuna göre; 2022 emekli maaşı ortaya çıkıyor. Maşların net olarak belirlenmesine sadece Aralık ayı verileri kaldı. Ancak ortaya çıkan 5 aylık oranla tahminler yapılmaya başlandı. İşte; 2022 SSK Bağ-Kur emekli maaş zam oranları!

Kasım ayında enflasyon yüzde 3.51 ile rekor kırdı. Memur ve emeklilerin yıl sonunda ne kadar enflasyon farkı zammı alacağı da merak konusu oldu. Temmuz-Kasım dönemi enflasyonuna bakıldığında memurlar ve memur emeklileri şimdiden yıl sonu için yüzde 7,47 enflasyon farkı zammı hak etmiş durumda. En düşük emekli maaşı kaç lira olacak?..

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!