TSK'dan şehitlerimize vefa!

"Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği kapsamında, Birinci Dünya Savaşı şehitleri erler Mustafa ve Haydar anıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Bakanlığın yürüttüğü "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği çerçevesinde, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında anma töreni düzenlendiği ifade edildi.

Törende, Birinci Dünya Savaşı'na Zonguldak'tan giden er Mustafa ile Ankara'dan giden er Haydar, yakınları, müze ziyaretçileri ve öğrencilerin katılımıyla anıldı.

Söz konusu anma töreninde kadın şehitlerimiz; Gülşah Güler, Cennet Yiğit, Kübra Doğanay, Nefise Özsoy, Şerife Özdenkalmış, Aybüke Öğretmen, Yarbay Songül Yakut ve Esma Çevik de anıldı.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Tarihte bugün ne oldu? 10 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! DGS başvuruları başladı mı? 2024 DGS başvuruları ne zaman yapılacak? Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç hayatı!