TSK İran sınırında! Komuta kademesine Hulisi Akar önderlik ediyor

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar ile beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi, İran sınır hattında incelemelerde bulunuyor.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever,  Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Van'a geldi. Van Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Mehmet Emin Bilmez ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar ve komutanlar, sınır birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor. Akar'ın ayrıca 6'ıncı Hudut Tugay Komutanlığı'nda 'sancak tevdi töreni'ne katılacağı bildirildi. 

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?