TSK Afrin'e girmezse Hakan Peker girecek!

Ülke gündemi Afrin'e yapılacak operasyona kilitlenmişken şarkıcı Hakan Peker'den konuyla ilgili ilginç bir paylaşım geldi.

Ülke gündemi Afrin'de yaşanan gerilime kilitlenmişken, haber bültenleri de muhtemel savaş senaryoları üzerine haberler yapıyor. Bu haberleri evinde izleyen şarkıcı Hakan Peker yaşanan gelişmelere ilginç bir yorum getirdi.

"YOKSA BEN GİRECEĞİM"

Şarkıcı Hakan Peker, Instagram’dan yaptığı Afrin paylaşımıyla gündemin çok da uzağında olmadığını gösterdi. Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi haline gelen ve terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan YPG/PYD’ye karşı yapılacak olası Afrin operasyonuyla ilgili bir paylaşım yapan Peker, “Nereye gireceksek girelim, yoksa ben gireceğim” şeklinde bir ifade kullandı.

TEPKİ ÇEKTİ

Hakan Peker'in son derece ciddi bir konu olan Afrin operasyonuyla 'maymun emojileri' kullanarak paylaşım yapması ise sosyal medyada tepki çekti.

İşte o paylaşım:





Süperhaber


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!