Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı

Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken hem Trump hem de Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Yapılan kamuoyu yoklamaları, Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ın ülke genelinde yarışı önde götürdüğüne işaret ediyor. Şimdiyse Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntüleri ortaya çıktı ve Giuliani'yi dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline getirdi; ABD Başkanı'nın tepkisi ise merak konusu. İşte detaylar

ABD'de 3 Kasım başkanlık seçimine iki haftadan az süre kala, hem Başkan Donald Trump hem de Demokrat Partili rakibi Joe Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Ortaya çıkan bu yeni görüntüler ise başkanlık yarışında kritik bir öneme sahip olabilir.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!