Trump'ın damadından, önemli Kaşıkçı açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı ve damadı Jared Kushner, Cemal Kaşıkçı konusunda Trump'ın Amerikan çıkarlarını koruyacağını söyledi. Jared Kusher Orta Doğu politikalarında etkin rol oynayan isim aynı zamanda Muhammed bin Selman'la da yakın ilişkileri söz konusu.

Trump'ın danışmanı ve damadı Jared Kushner, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'yla ilgili bir açıklama yaptı.

Kushner, "Suudi Arabistan önemli bir müttefik. Trump, ABD çıkarlarına odaklanmış durumda. Kaşıkçı konusunda gerçekler ortaya çıktığında Trump ve Pompeo atılacak adımlara karar verecek" ifadelerini kullandı.

Jared Kushner, Trump'ın Ortadoğu politikalarında aldığı etkin rol ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile olan yakın ilişkileriyle Beyaz Saray'da dikkat çeken bir isim.

Kaynak: HaberTürk


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!