Trump, Rus saldırısından Obama'yı sorumlu tuttu

ABD Başkanı Donald Trump, 12 Rus istihbarat üyesine yöneltilen suçlamaların selefi Barack Obama'nın yönetimi sırasıni eylemlerle ilgili olduğunu belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Trump, "12 Rus hakkında dün duyduğunuz hikayeler, Trump yönetiminde değil, Obama yönetimi sırasında yaşandı. Özellikle Başkan Obama'ya eylülde, yani seçimlerden önce FBI tarafından bilgi verildiği belirtilmişken, neden Obama yönetimi bu konuda bir şey yapmadı?" ifadelerini kullandı.

"DERİN DEVLET?"

Hacklendiği öne sürülen DNC sunucusunun akıbetini de soran Trump, "DNC sunucusu nerede? Neden FBI buna el koymadı? Derin Devlet?" diye ekledi.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?