Trump açıkladı: G7 toplantısını yüz yüze yapmayı düşünüyorum

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle yapılacağı açıklanan G-7 toplantısını, yüz yüze yapmayı düşündüğünü açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle yapılacağı açıklanan G7 toplantısını, yüz yüze yapmayı düşündüğünü açıkladı.

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10-12 Haziran'da başkent Washington DC yakınlarındaki Camp David yerleşkesinde düzenlenmesi planlanan ancak daha sonra salgın sebebiyle video konferans yöntemiyle gerçekleşmesi planlanan G7 Zirvesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trump mesajında, "G7 Liderler Zirvesi'ni aynı ya da yakın bir tarihte, Washington DC'de, Camp David'de yapmayı düşünüyorum. G7'nin diğer üyeleri de normalleşme sürecine başlıyor. Bu, normalleşme sürecine büyük bir mesaj olur." ifadelerini kullandı. Başkan Trump, ABD'nin normalleşme sürecine girdiğini anımsattı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum