Trabzonspor'dan muhteşem performans! 90+8'de Gaziantep'i mağlup etti

Trabzonspor, Gaziantep FK’yı sahasında ağırladı. Maçın ilk dakikalarında üst üste bulduğu gollerle 2-0 öne geçen konuk ekip, bordo-mavililere adeta şoku yaşattı. Hızlı toparlanan Trabzonspor, Trezeguet ve Bakasetas’ın golleriyle maçı 2-2’ye getirmeyi başardı. Maçın son anlarında rakibine büyük baskı kuran bordo-mavililer, 90+8'de Marc Bartra ile galibiyet golünü attı ve 3-2 kazanmayı başardı.

 Süper Lig'de futbol heyecanı devam ediyor. Son şampiyon Trabzonspor, ile Gaziantep FK arasında nefesleri kesen bir mücadele oynandı.

Tam 5 golün atıldığı karşılaşmada Trabzonspor, 90+8'de attığı golle 3 puana ulaşmayı başardı. Galibiyet, Marc Bartra'nın kafa vuruşuyla geldi. Rakibini 3-2 mağlup eden bordo-mavililer, puanını 13'e yükseltti. Maça hızlı başlayan konuk ekip, Maxim ve Markovic ile bulduğu gollerle ilk dakikalarda 2-0'lık üstünlüğü sağladı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?