Trabzonspor, Milan'dan Cristian Zapata ile ilgileniyor

Milan'da forma şansı bulmakta zorlanan Cristian Zapata'ya kancayı takan Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istiyor

Sezon başında Durica, Uğur Demirok ve Hubocan'la yollarını ayırıp Zargo Toure ve Majid Hosseini'yi transfer eden Trabzonspor, stopere bir takviye daha yapmak istiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, stoper rotasyonunu ve kalitesini artırmak isteyen bordo-mavililer aradığı ismi İtalya'da buldu.

Milan'da forma şansı bulmakta zorlanan Cristian Zapata'ya kancayı takan Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istiyor.


İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü? Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle