Trabzon'da eş zamanlı kaçak silah operasyonu!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri 2 ayrı operasyonda 13 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait şarjör ve mermi ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 55 plakalı bir araç içerisinde yapılan aramada, aracın bagaj kısmında, 11 adet el yapımı 9 mm ruhsatsız tabanca ve 11 adet şarjör ele geçirildi.

Yine bir firmaya ait yolcu otobüsünün bagaj kısmında bir şahsın eşyalarında yapılan aramada ise 2 adet ruhsatsız 9 mm Sig Sauer ve Browning marka tabanca ve 26 adet mermi bulundu. Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten 2 olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, şahısların sorgusu sürüyor. 


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Bölgesel destek nedir? Emeklilere bölgesel destek! Kimler faydalanacak Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu!