''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir?

'Tovbeler Olsun' dizisi eylül ayında Trt 1 ekranlarında olacak. Hasan Kaçan’ın hem senaryosunu yazdığı hemde erkek başrol oyuncusu olacağı Tövbeler Olsun dizisi komedi türünde olacak. Birbirinden keyifli oyuncularla çekilecek Tövbeler olsun dizisi çekimlerine temmuz ayında başlanıldı. İşte tövbeler olsun'un konusu ve oyuncuları kimler?

Tövbeler Olsun Yönetmeni Senaristi: Milim Sanat yapımın yapımcılığını üstleneceği Tövbeler Olsun dizisinin yönetmeni  son olarak Behzat Ç dizisini çeken Serdar Akar olacak.

Tövbeler Olsun dizisi muhtemelen 60 dakikalık bölümler halinde ana haber öncesi Trt 1 ekranlarında olacak.


Tövbeler Olsun Dizisi Konusu: Namzet Horanta çekirdekten başladığı mücevher  imalatı işinde yıllar içine çok başarılı olur ve Horanta Holdingi kurar; Namzet Horanta tüm malını pintiliği ile elde ettiğini düşünse de oğlu, kızı ve eşinin yardımıyla büyük bir değişim yaşayacak ve oldukça cömert bir adam olup çıkacak.

Eskiden düşmanım dediği ile şimdi dost olan Namzet Horanta’nın bu komik olduğu kadar da düşündüren bu değişiğimi Tövbeler Olsun dizisi ile ekranlarda olacak.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri