Toplumsal mesaj veren 11 Türk dizisi!

Türk dizileri dendiğinde herkesin aklına Vurma, kırma, entrika, şiddet… kelimeler geliyordur. Ama Türk dizileriyle ilgili algılarımızı yıkmaya yardımcı olacak, sosyal mesaj veren dizilerin de olduğunu unutmayalım. İşte Türk dizi sektörüne dair umutların tekrar yeşermesini sağlayacak toplumsal mesaj veren Türk dizileri…

1. Şahsiyet, 2018, IMDb puanı: 9,2

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini ise Hakan Günday’ın üstlendiği Şahsiyet dizisi hepimize adalet, toplumsal hafıza ve toplumun çürümeye yüz tutan yanları ile ilgili çarpıcı mesajlar veriyor. Haluk Bilginer’e bu yıl Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandıran dizide Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Cansu Dere ve Hümeyra gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide emekli bir adliye memurunun Alzheimer hastalığına yakalanması sonrasında yıllardır ertelediği cinayeti işlemek için harekete geçmesi anlatılıyor. İnternet üzerinden yayınlanan Şahsiyet dizisini izlediğinizde eminiz ki, dediklerimizden fazlasını bulacaksınız.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!