Tolga Güleryüz kimdir kaç yaşında? Tolga Güleryüz neden vefat etti?

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz hayatını kaybetti. Peki Tolga Güleryüz kimdir? İşte detaylar...

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz hayatını kaybetti. Peki Tolga Güleryüz kimdir? İşte detaylar...

Amasya’nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan araç, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

 TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?
İzmir'de dünyaya gelen Tolga Güleryüz tiyatro oyuncusu ve yönetmenidir. 2010 yılının Haziran ayında Jest Tiyatro'yu kurdu. Tolga Güleryüz 2015 senesinde oyuncu Zeynep Gülmez ile evlendi. Çift 2017 yılında boşandı.

TOLGA GÜLERYÜZ NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?
Kaza, dün gece saatlerinde ilçenin Çaybaşı köyü mevkisinde gerçekleşti. Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki 42 FES 27 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri de minibüsten çıkarılıp, hastane morguna taşındı.

TOLGA GÜLERYÜZ'ÜN YAPIMINDA YER ALDIĞI OYUNLAR
Aşk Listesi 

Baş Belası

SUİT - Düğün Dündü Bugün Bugün

Eski Zaman Hikayesi 

Kırkından Sonra

Ters Köşe

Aşk Terapisi 

Zoraki Damat 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!