Tolga eksiltti, Dirar attı

Fenerbahçe’de 74. Dakikada Emre’nin Yerine Oyuna Dahil Olan Tolga Ciğerci Verdiği Kilit Paslarla 75. Dakikada Dirar’ın Attığı Golün Hazırlayıcısı Oldu.

Fenerbahçe’de 74. dakikada Emre’nin yerine oyuna dahil olan Tolga Ciğerci verdiği kilit paslarla 75. dakikada Dirar’ın attığı golün hazırlayıcısı oldu.

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Gazişehir Gazianteple oynadığı müsabakada Tolga Ciğerci kısa sürede etkisini gösterdi. 74. dakikada Dirar’ın attığı gol öncesinde verdiği iki pasla Gazişehir’den 5 kişiyi eksilten tecrübeli oyuncu Moses’ı sol tarafta pasla buluşturdu. Moses’ın ceza sahası içine çevirdiği topla buluşan Dirar ise boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi.


İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü? Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle