THY'den Sevgililer Günü indirimi

Türk Hava Yolları(THY), 14 Şubat Sevgililer Günü için indirim kampanyası düzenledi.Kampanya ile 11-17 Şubat tarihleri arasında İstanbul'dan yurt dışına yapılacak uçuşlarda 2 kişilik biletlerde yüzde 25'e varan indirimlerden faydalanılabileceği duyuruldu.

Türk Hava Yolları, indirim oranlarının kalkış-varış noktalarına, ekonomi ve business'a bağlı olarak değişiklik göstereceğini, kampanyanın Miles&Smiles üyeleri için geçerli olduğunu açıkladı.Yüzde 7 ile yüzde 25 arasında yapılacak indirim kampanyasının biletleme tarihlerinin ise 1 Şubat Cuma ile 4 Şubat Pazartesi tarihleri arasında olduğu belirtildi. 

İSTANBUL KALKIŞLI İNDİRİMLERİN UYGULANACAĞI NOKTALAR ŞÖYLE:

Manila, Bangkok, Kolombo, Cakarta, Mauritius, Akabe, (Dubai'ye Sabiha Gökçen kalkışlı), Abu Dabi, Ljubljana, Zagreb, Dubrovnik, Edinburgh, Dublin, Stockholm, Göteborg, Barselona, Lizbon, Los Angeles, San Francisco, Miami, Washington'a yüzde 25 


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!