TFF'den Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili açıklama!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı. TFF, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için açıklama yayınladı.

TFF, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için açıklama yayınladı.

İşte TFF'nin açıklaması:

"Trabzonspor A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz.  Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez.  

Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın."

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Lisans KPSS son başvuru tarihi ne zaman? 2024 Lisans KPSS başvuruları! İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan ülke belli oldu!