Tesla'dan büyük fırsat! Bu otomobili hack'leyene Tesla Model 3 hediye!

Teknoloji dediğimizde en üst sıralarda yerini alan Tesla, Model 3 isimli aracını hackleyebilene Model 3 hediye edecek.

Araçlar da gün geçtikçe akıllandığından onların güvenliği de daha bir önem kazanıyor. Şirketlerin ürünlerinin güvenilirliğini test etmekte en çok başvurdukları yöntem ise hackathon yarışmaları düzenlemek ve kendi güvenlik açıklarını bulmaya çalışmak. 



Bu kapsamda çılgın iş adamı Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın yaptığı duyuruya göre şirketin Model 3 isimli aracını hacklemeyi başaran biri olursa o kişi ücretsiz bir şekilde Model 3 sahibi olabilecek. 

Yaptığı sıra dışı çalışmalarla dikkat çeken otonom araç üreticisi Tesla, Model 3 aracının hacklenmesi halinde arabanın açıklarını kapatmış olacak. 



Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tesla Araç Yazılımı Başkan Yardımcısı Daid Lau: "Otomobillerimizi en yüksek güvenlik standartları çevresinde geliştiriyoruz. Bu doğrultuda güvenlik düzeyi araştırma toplulukları ile olan çalışmalarımız bizim için sistemimizi mükemmelleştirmek için oldukça önem taşıyor" dedi.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri