Tesadüfün böylesi! 8 Kıraç'a karşılık 8 gol!

Şarkıcı Kıraç, Euro 2020'ye katılan A Milli Takım için 'Haydi' isimli bir marş yayınladı. Ünlü şarkıcının klibindeki detay ise sosyal medyada gündem oldu.

EURO 2020'ye büyük hayallerle katılan ancak ilk maçta İtalya'ya 3-0 yenilen ay-yıldızlılar, ikinci maçta da Galler'e 2-1 mağlup oldu. İsviçre karşısında son umudunu kullanmak isteyen Türkiye, 3-1'lik yenilgiyle turnuva tarihinin en kötü sonuçlarından birini elde etti.

 Sosyal medyadan tepki yağdı

'Bizim çocuklar' unvanıyla turnuvaya katılan ay-yıldızlıların oynadığı futbol herkesin tepkisini çekerken, sosyal medyada "#BizimRuhsuzlar" etiketine binlerce yorum yapıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların oynadığı oyun eleştirilerin çoğunu oluştururken, Mert Müldür'ün mücadelesi ise tebrik edildi.

 Kıraç, 8 gol yiyip bir gol atarak dramatik bir şekilde turnuvaya veda etmemizin ardından klibindeki ilginç detayla bir kez daha adından söz ettirdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? 6 Mayıs Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları açıklandı! Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve