Tereddüt Çizgisi filminin dünya prömiyeri Venedik Film Festivali’nde gerçekleşti!

İlk filmi ‘İki Şafak Arasında’ ile ulusal ve uluslararası festivallerden birçok ödül kazanan Selman Nacar’ın yeni filmi ‘Tereddüt Çizgisi’, 80. Venedik Film Festivali’nin resmi yarışma seçkisi olan Orizzonti Bölümü’nde 4 Eylül Pazartesi günü dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

SELMAN NACAR’IN SON FİLMİ ‘TEREDDÜT ÇİZGİSİ’NİN DÜNYA PRÖMİYERİ VENEDİK FİLM FESTİVALİ’NDE GERÇEKLEŞTİ! 

İlk filmi ‘İki Şafak Arasında’ ile ulusal ve uluslararası festivallerden birçok ödül kazanan Selman Nacar’ın yeni filmi ‘Tereddüt Çizgisi’, 80. Venedik Film Festivali’nin resmi yarışma seçkisi olan Orizzonti Bölümü’nde 4 Eylül Pazartesi günü dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Sala Darsena’da yapılan filmin dünya galasına yönetmen Selman Nacar’la beraber oyuncular Tülin Özen, Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Erdem Şenocak, Okan Avcı, Buket Gülbeyaz, Zeynep Tözüm, Ahmet Kutlu ve film ekibi katıldı. Dakikalarca ayakta alkışlanan filmden sonra Selman Nacar ve oyuncular izleyicilerin sorularını yanıtladılar.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti