Temizlik görevlisi olarak işe başladı, şehirin tek kadın ustası oldu!

Diyarbakır'da eşinin tatlı imalathanesinde temizlik görevlisi olarak işe başlayan 1 çocuk annesi Sinem Acay (34), azimle çalışarak kentin tek kadın halkla tatlı ustası oldu. Müşterilerin kendisini halka tatlı yaparken görünce şaşırdığını ifade eden Acay, "Gelen müşteriler şaşırıyordu. Kadından halka tatlıcı ustası mı olur diye. Kimi de övüyordu. Ben işimi severek yapıyorum. Şubeler açarak Türkiye genelinde markalaşmak istiyorum" dedi.

Temizlik işlerine yardım etmek için işe başladı!


Sur ilçesinde tatlı imalathanesi bulunan Recai Acay'a iş yerinin temizlik işlerinde yardım eden Sinem Acay, arta kalan zamanda ise imalathane bölümündü poğaça, açma ve halka tatlı yapmaya başladı.

Kentin tek kadın halkla tatlı ustası oldu. Müşterilerin kendisini halka tatlı yaparken görünce şaşırdığını ifade eden Acay, "Gelen müşteriler şaşırıyordu. Kadından halka tatlıcı ustası mı olur diye. Kimi de övüyordu. Ben işimi severek yapıyorum.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır