Temel Karamollaoğlu'ndan Trump'ın küstah tweetine tepki

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdit içerikli mesajına tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye aleyhine attığı küstah tehdit tweetine tepki gösterdi. Karamollaoğlu, Trump'ın sarf ettiği cümlelerin ABD ile stratejik ortak olunmaz sözlerinin hakikati gösterdiğini ifade etti. 

Twitter hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu şunları kaydetti:

"Trump’ın küstahça sarf ettiği cümleler ABD ile stratejik ortak olunmaz sözümüzün hakikatini gösteriyor. ABD, Türkiye ile stratejik müttefik olmaz kendi menfaatlerine hizmet edildiğinde dostmuş gibi davranır. İktidar Türkiye'nin bağımsızlığını her ortamda dile getirmek zorundadır."


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle