Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar...

Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırdığı bir gerçek olsada bazı zamanlar dikkat edilmezse başımıza büyük sorunlar açabiliyor. Her anlamda bütün işlerimizi küçük bir ekran ile yapmaya olanak tanıyan bu cihazlar farkında olmadan banka hesaplarını sıfırlamadan, özel bilgilerinizin ele geçirilmesine kadar pek çok sorunu beraberinde getiriyor. İşte banka hesaplarınızı ve bilgilerinizi tehlikeye atan o uygulamalar.

Herkesin bildiği gibi artık cihazlar ve sanal internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklar aşırı kolay ve pek bir zahmetsiz hale geldi. Önceden insanları dolandırmak oldukça zordu. Evlere girerken yakalanma korkusu, veya yakalandıktan sonra bir sürü işlemler gibi unsurlar hırsızların önüne geçebiliyordu. Fakat şimdi böyle durumlar ortadan kalktı, artık tek bir tuşla bütün servetiniz dolandırıcıların yurt dışında bulunan banka hesaplarına oradan da kripto borsalarına aktarılarak sonsuza dek kayboluyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!