Telefonunu tamire verdi, başına gelmeyen kalmadı! Çıplak görüntülerini sızdırdılar!

Florida'nın Tampa şehrinde gerçekleşen akılalmaz olay teknolojinin başımıza açabileceklerinin en kötü örneklerinden biri! Keely Hightower, cep telefonunu dünyaca ünlü T-Mobile şirketine emanet ettikten sonra hiç aklına gelmeyecek bir olayla karşılaştı. T-Mobile çalışanı, 24 yaşındaki genç kadının telefonundaki seks videolarını e-posta yoluyla kendine yolladı...

Florida'nın Tampa şehrinde gerçekleşen akılalmaz olay teknolojinin başımıza açabileceklerinin en kötü örneklerinden biri... Keely Hightower, cep telefonunu dünyaca ünlü T-Mobile şirketine emanet ettikten sonra hiç aklına gelmeyecek bir olayla karşılaştı. 

Telefonunu tamire verdi, başına gelmeyen kalmadı! haberin tün ayrıntı ve görüntüleri için haberin galerisini tıklayın


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!