Telefon alacaklar dikkat! Apple'dan Türkiye için indirim sinyali

Apple Türkiye CEO Tim Cook'un açıkladığı indirim müjdesinin ardından Türkiye'de indirime gideceğine dair ilk sinyali verdi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın CEO’su Tim Cook, yaklaşık bir ay kadar önce Türkiye başta olmak üzere bazı ülkelerde yerel fiyatlandırmalarda iyileştirmeler yapacaklarını duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından pek çok kullanıcı yeni fiyatların ne olacağını beklemeye başladı. Apple Türkiye ise sonunda indirim için ilk sinyalleri verdi.

Bugün teknik servis fiyatlarını düşüren Apple Türkiye, indirim için ilk adımı attı. Şirkete yakın kaynaklara göre, Apple Türkiye önümüzdeki günlerde iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods ve Mac modellerinde indirime gitmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ekim ayında Türkiye için indirim kararı alan Apple ürünlerinin fiyatlarını düşürmüştü. 

 

İŞTE GÜNCELLENEN İPHONE TELEFON FİYATLARI - TIKLA


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!