Tek Yürek 7.Bölüm Fragmanı İzle

 Tek Yürek 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tek Yürek 7.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tek Yürek dizisinin yeni bölümü 28 Mart Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe ve Anıl Tetik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tek Yürek 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

TEK YÜREK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit bundan sonra kaptan olarak takımı toparlayacaktır. Eşinin ölümünden sorumlu tutulan Halit aklanmıştır, ama bir tarafı yarımdır; aile olarak birbirlerine olan güvenlerini test etmeleri gerekecektir.

Akif’in annesi, oğlunun mezarını ziyaret etmek için İstanbul’a gelmiştir. Annesini gören Akif ne yapması gerektiğini bilemeyecektir. Yusuf ise Orçun’un şüphelerini gidermek için saplandığı yalan dünyasına İlknur ile Halit’i de çekecektir. Öte yandan Oğuzhan büyük bir oyunla karşı karşıyadır.

Sait’in mekanında çıkan arbede Yiğit ve Osman’ı büyük olaylara gebe bırakır. Babalarıyla ilgili önemli bir bilginin kıyısında dolaşırlarken, Yiğit hayati bir karar almak zorunda kalacaktır.

Ekip ilk maçında, kendilerini küçümseyen takıma ders verirken; Halit de, koç Emre’ye oynadığı oyunun bedelini ödetir.Sait, mekanında işleri büyütmeye karar verir. Yiğit’e burada da büyük işler düşmektedir. Üstelik Deniz tarafından reddedilmişken, ona bir konuda yardım etmek zorunda kalır. Yiğit dört bir yandan sıkışmakta ve Osman’ı ihmal etmektedir.

TEK YÜREK SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle