TCDD Başvuruları Devam Ediyor Son Gün 3 Mayıs

TCDD tarafından ücretli olarak alınmaya başlayan ve halen devam etmekte olan başvurular 3 Mayıs 2019 tarihi son gün olarak ilan edildi.

Başvuru yapıp kabul edilenlere ücret ve sigorta yapımı olacaktır. TCDD lise, önlisans ve lisans öğrenciler arasında stajyer alacak. Başvurular 3 Mayıs'ta sona ermiş olacak.

TCDD Stajyer alımı başvurularıe-devlet üzerinden yapılacak başvuruların mağduriyet yaşamamaları için doğru girilmesi gerektiği ikazında bulunuldu.

Staj gören öğrencilere ücretler zorunlu olarak ödenir. Stajyerler yerleştirme işlemi ve nasıl stajını yapacak E-devlet üzerinden başvurusu kabul edilenler merak içerisinde.

Başvuruları kabul edilenler isminin çıktığı o işletmelerde haftanın belirli günlerinde bağlı birimlerde verilen işleri yerine getirme yolu ile neticelendirilir.

Süresi dolan öğrenci staj dosyasını imzalatarak o işletme ile ilişkisi kesilir. Başvuru neticeleri 17 Mayıs 2019 tarihinde neticelenecek olup e-posta yoluyla kişilere bilgi verilecek.

TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ VE TÜDEMSAŞ teşekküllerinde görev alabilecekler.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle