Tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı çığlık çığlığa can verdi!

Bahamalar'da tekne turuna çıkan 21 yaşındaki genç kız, şnorkelle denizde yüzerken 3 köpekbalığına yem oldu. Çığlıklar içinde can veren genç kızın yaşadığı vahşeti dünyada yankı uyandırdı.

Lindsey, ailesiyle son zamanların en popüler tatil noktalarından biri olan Bahamalar'a gitti. Olay gerçekleştiği sırada Lindsey, ailesiyle birlikte Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki Rose Adası yakınında domuzlarla birlikte yüzebileceği tekne turundaydı.

Kaliforniya, Torrance'da yaşayan 21 yaşındaki Jordan Lindsey, Loyola Marymount Üniversitesi'nde Çevre İletişimi bölümünde okuyordu.

The Sun'da yer alan habere göre Lindsey'in ailesi köpekbalıklarının yaklaştığını gördü ve kızlarını uyarmak için var gücüyle bağırdı ama Lindsey'in suyun içinde duyması imkansızdı. Lindsey'in korkunç saldırıda sağ kolu koptu ve sol kolu ile bacağı ise ısırıklar içindeydi

Kraliyet Bahamalar Polis Kuvvetleri'nin çarşamba günü yaptığı açıklamada, ailenin kızlarını kucaklayıp kıyıya koştuğunu Nassau'daki Doktor Hastanesine götürüldüğünü ancak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Tekne turundaki turistler arasında bulunan 32 yaşındaki Teksaslı turist ve doktor Jace Holton, saldırıdan 45 dakika önce köpekbalığını bölgede yüzerken gördüğünü söyledi. Twitter'dan paylaştığı bu fotoğraf da sözlerinin kanıtı oldu.

Lindsey'in ölümü, on yıldan uzun bir süredir Bahamalar'daki ilk ölümcül köpekbalığı saldırısı olarak dünyada yankı uyandırdı


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle