Tarihi gün geldi! Jüpiter ve Satürn'ün buluşması bugün gerçekleşecek

Google 21 Aralık Kış ekinoksunu ve satürn ve jupiter buluşmasını es geçmeyip doodle yaptı. Google'ın yaptığı doodle'a tıklayanlar '2020 kışı ve çifte gezegen'le karşılaşında bunların anlamını araştırmaya başladı. Öte yandan Kış ekinoksu ve 21 Aralık en uzun gece anlamı nedir? soruları da peş peşe geliyor.

Bugün iki açıdan tarihi gün... Kuzey Yarımküre'de 21 Aralık genellikle yılın en kısa günüdür ve bazen kışın ilk günü olarak kabul edilir. Öte yandan Jupiter ve Satürn, yüz yıllardır olmadığı kadar yakın bir mesafede olacaklar. Google bu eşsiz günü bir doodle yaparak ölümsüzleştirdi. Şimdi bu doodle ile karşılaşanlar 2020 kışı ve çifte gezegen buluşması ne demek? Kış ekinoksu nedir? sorularına cevap bulmaya çalışıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!