Tam bir şifa deposu siyah nohut! Kilosu dudak uçuklatıyor!

40 lira fiyatla ülkemizde satılan siyah nohut, Güney Amerika'dan ithal edilmekle birlikte, özellikle Mardin'in yüksek kesimlerindeki dağlarda doğal olarak yetişen bir bitkidir. Bu doğal yetişme özelliğiyle beraber siyah nohut, bir vitamin deposu olarak öne çıkmaktadır. Antioksidan içeriği, beyaz nohuttan ayrılan özelliklerinden biridir ve bu sayede enerji verici bir etkiye sahiptir.

Yüksek protein ve lif içeriği sayesinde siyah nohut, vücut için oldukça faydalıdır ve Potasyum, E, C ve K vitaminlerini de zengin bir şekilde içermektedir. Bu özellikleriyle siyah nohut, dengeli beslenme için önemli bir besindir ve sağlığa birçok katkıda bulunur. Doğal ve besleyici özellikleriyle siyah nohut, sağlıklı yaşamın destekleyici bir unsurudur.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin