Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü! İzmir'den gelen son dakika haberi herkesi hüzne boğdu. 31 yaşındaki Bihter Yalçınsoy uzun süredir eşi Rahman Yalçınsoy'dan boşanmak istiyordu. Çiftin bugün İzmir Adliyesi'nde boşanma davaları vardı, dün gece gerçekleşen olayda tartışmanın kavgaya dönmesinden sonra 36 yaşındaki Rahman Yalçınsoy eşini üç yerinden bıçaklayarak ölümüne neden oldu ve daha sonra ortadan kayboldu. İşte son dakika haberinin ayrıntılar

Boşanma aşamasındaki eşi Bihter Yalçınsoy (31) ile konuşmak için yaşadığı eve giden Rahman Yalçınsoy, (36) red cevabı aldı. Bunun üzerine çift arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rahman Yalçınsoy, yanında getirdiği bıçakla Bihter Yalçınsoy'u 3 yerinden bıçakladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!