Tacizci neye uğradığına şaşırdı! Tacizciyi bakın nasıl püskürttü!?

Gaziantep'te bir kız, tacize sessiz kalmadı. Kendisini taciz eden kişiye önce biber gazı sıktı. Sonra da vurmaya başladı. Neye uğradığına şaşıran tacizci olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Gaziantep'te 23 yaşındaki gıda teknikeri genç kız, 20 gündür takip ediliyordu. Bu yüzden de bir başına evinden çıkamıyordu. Biber gazı aldı. Önceki gün sabah 6:30'da işe gitmek için yola çıktı. Tacizci yine adım adım peşindeydi. Genç kadın bu sefer sessiz kalmadı. Tacizciye tepki gösterdi ve cebinden biber gazını çıkarıp yüzüne sıktı. Sonra da vurmaya başladı. Tacizle suçlanan adam neye uğradığını şaşırdı. Yumruk darbelerinden kaçarak kurtuldu.

Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu! İtalyan Kilisesi Santa Marian'de pazar ayinine silahlı saldırı anı Tiktok rezaleti sürüyor! Tiktok canlı yayınında gaz çıkaran kadın Şehirlerarası otobüs şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. "Kahrolsun feministler" diye bağırınca, kadınlardan dayağı yedi! İstanbul Beylikdüzü’nde öğrencisini kitapla döven öğretmene soruşturma